AcasăSPORTMititelu scoate dovezi impotriva FRF - FOTO

Mititelu scoate dovezi impotriva FRF – FOTO

Adrian Mititelu, patronul clubului Universitatea Craiova, considera ca echipa din Banie a fost dezafiliata abuziv si a scos la inaintare o serie de documente.

Mititelu a prezentat o hartie ce lasa de inteles ca doar noua membrii au participat si au fost de acord cu deciziile luate de Comitetul Executiv din 20 iulie si o hartie primita de la Federatia Romana de Fotbal, in speta de la Adalbert Kassai, secretarul general FRF, prin care este instiintat ca decizia de dezafiliere a Universitatii a fost luata cu 10 voturi pentru si doua impotriva.

Patronul echipei din Banie il considera drept principal vinovat pe Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, despre care spune ca „s-a ferit sa semneze pentru ca stia ca este fals si uz de fals”.

Marius Avram si Cornel Sfaizer sunt ceilalti doi membrii ai Comitetului Executiv care nu au semnat condica de prezenta.

Mititelu a precizat ca se asteapta ca Marius Avram si Sorin Terbea, arestati in cazul mitei din arbitraj, sa dezvaluie informatii prin care sa-i compromita pe Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, care vor fi fortati sa renunte la pozitiile ocupate in FRF si LPF.

author avatar
Cristi Ionita
342 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger