AcasăSPORTMititelu, licentiat la 43 de ani

Mititelu, licentiat la 43 de ani

Finantatorul Universitatii Craiova a sustinut lucrarea cu tema „Studiul privind instrumentele de marketing utilizate in activitatile sportive” la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Coleg de an cu fostii sai jucatori Silviu Lung jr, Florin Costea si Cosmin Gangioveanu, Mititelu nu a reusit sa sustina examenul de licenta in sesiunea din vara din cauza a doua restante. De altfel, coordonatorul lucrarii de licenta, profesorul Andrei Stroe, il caracterizeaza pe Adrian Mititelu drept un „student mediocru”: „El nu si-a putut sustine licenta in sesiunea din vara deoarece a avut doua restante pe care le-a sustinut abia in toamna. Dar, le-a luat”.

Nu va fi antrenor!

Stroe a adaugat, totusi, ca nu il vede pe Mititelu antrenand o echipa de fotbal din primele doua esaloane: „Practic el poate fi profesor de sport, dar nu il vad antrenand o echipa din Liga 1 sau Liga 2”.
Fosti jucatori ai echipei Universitatea Craiova, precum Gheorghe Popescu, Ionut Lutu, Mihaita Plesan, Ovidiu Stanga, Ionut Rada sau Adrian Pigulea, au absolvit in trecut Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger