AcasăSPORTMititelu da cu pixul la DIICOT

Mititelu da cu pixul la DIICOT

Finantatorul clubului Universitatea Craiova s-a prezentat, ieri dimineata, la DIICOT, pentru a i se aduce la cunostinta ca s-a inceput urmarirea penala impotriva sa, sub acuzatia de evaziune fiscala in legatura cu vanzarea unui teren.

Adrian Mititelu spune ca totul i se trage de la Mircea Sandu

Adrian Mititelu este pus sub urmarire penala intr-un dosar in care este cercetat pentru evaziune fiscala. Alaturi de cativa nepoti, patronul Universitatii Craiova este acuzat de constituirea unui grup infractional, care a tranzactionat un teren sub pretul pietei.

La iesirea din sediul DIICOT, Mititelu a declarat ca Mircea Sandu se afla in spatele procurorilor: „Am fost anchetat si de DNA in acelasi caz. Procurorii mi-au spus niste tampenii, sunt aceleasi acuzatii la care am raspuns de trei ori in ultimii sapte ani. Acum am inteles si eu ce inseamna Mircea Sandu in tara asta. E un abuz fara margini, numai tampenii. E adevarat ca am fost contactat de un fost ministru al justitiei, in prezent avocat, care m-a sunat ca sa ma ajute in acest caz, dar l-am refuzat”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger