AcasăSPORTMititelu cere desfiintarea CS Universitatea Craiova

Mititelu cere desfiintarea CS Universitatea Craiova

Adrian Mititelu se considera un Che Guevara al fotbalului romanesc

Finantatorul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, ii solicita noului presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, excluderea din campionatul Ligii a II-a a echipei CS Universitatea Craiova, formatie infiintata cu sprijinul Primariei Craiova.

Adrian Mititelu se considera un Che Guevara al fotbalului romanesc

Intr-o notificare publicata pe site-ul oficial al FC Universitatea Craiova, Mititelu sustine ca FRF poate astfel diminua prejudiciul adus gruparii sale. „Va solicitam sa scoateti de indata echipa CSU Craiova din competitia fotbalistica, pentru a stopa aceste acte ilegale savarsite de fosta conducere a FRF si pentru a mai diminua, cat se mai poate, prejudiciul creat din aceste fapte ilegale”, se precizeaza pe site-ul citat. Finantatorul sustine ca Burleanu are obligatia legala sa sesizeze Directia Nationala Anticoruptie cu privire la incalcarea legii de catre mai multi functionari din cadrul FRF, care impreuna cu Mircea Sandu, Octavian Goga si Dumitru Dragomir se fac vinovati de complicitate la abuz in serciviu, „prin exercitarea cu rea-credinta a atributiunilor de serviciu”. Potrivit finantatorului Adrian Mititelu, inscrierea abuziva, ilegala si nestatutara a societatii CSU Craiova in competitia Ligii a II- a produs o paguba materiala „de cel putin doua milioane de euro adusa FC U. Craiova prin inscrierea in competitie a unei echipe, de tip clona, care si-a asumat, in mod fraudulos, culorile, istoria, vechea sigla a cubului, dar si continuitatea acestuia”.
Mititelu mai solicita si efectuarea platii sumei de 90.000 euro pe care FRF o datoreaza clubului oltean din noiembrie 2011.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger