AcasăSPORTMititelu baga in faliment Universitatea Craiova

Mititelu baga in faliment Universitatea Craiova

Echipa Craiovei, aproape sa fie desfiintata de patronul Adrian Mititelu

Echipa FC Universitatea Craiova s-a retras, joi, din campionat, dupa disputarea a 22 de etape in Liga 2, a anuntat patronul Adrian Mititelu intr-o coferinta de presa.

Echipa Craiovei, aproape sa fie desfiintata de patronul Adrian Mititelu

„Campioana unei mari iubiri” isi intrerupe activitatea, un anunt care tinde sa devina o obisnuinta in mandatul lui Mititelu. Ieri, finantatorul „alb-albastrilor” a preferat sa puna cruce participarii echipei in Liga 2 decat sa accepte ofertele de vanzare a clubului. „Nu credeam ca vom ajunge aici, dar din cauza situatiei foarte grele cu care ne confruntam de opt luni nu mai putem duce competitia. Nu pot sa imi mai desfasor activitatea cu o echipa haituita in permanenta de acest grup de la Primarie si care se antreneaza pe niste terenuri preistorice. Nu vrem sa ne batem joc de brandul Universitatea Craiova, sa se bucure adversarii nostri ca ne bat la scor si ca ne umilesc. De aceea punem punct activitatii”, a spus Mititelu.

Adtian Mititelu

Fara sa promita nimic, „miliardarul” din Booveni spera sa inscrie formatie in vara, la startul sezonului 2014-2015 al ligii secunde: „Avem speranta ca pana in vara lucrurile se vor lamuri, iar din toamna sper sa revenim in Liga a II-a pentru ca nu exista niciun motiv ca noi sa nu putem reveni in acest esalon. FC Universitatea Craiova nu a murit in 2011, nu va muri nici in 2014. Jucatorii raman sub contract, iar intr-o luna sper sa se aprobe planul de reorganizare din dosarul de insolventa al clubului. Eu nu voi abandona niciodata acest club pana nu se va face dreptate”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger