AcasăRecomandariMititelu a driblat-o pe Lia cu 1,3 milioane euro

Mititelu a driblat-o pe Lia cu 1,3 milioane euro

L-a sustinut inclus in procesele cu Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista, insa, acum, Lia Olguta Vasilescu s-a transformat in cel mai aprig contestatar al lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu are mai multi dusmani decat prieteni
Lia Olguta Vasilescu vrea sa reinvie fotbalul in Craiova

In urma cu un an, edilul din Cetatea Baniei facea front comun cu Mititelu impotriva „mafiei FRF-LPF”. Lia Olguta Vasilescu se declara pregatita sa duca pina la capat acest razboi, dar, intre timp, s-a convins ca a pariat pe pierzator. Asa s-a ajuns in situatia ca, saptamana trecuta, oltenii sa fie bombardati cu vestea ca o noua echipa de fotbal ia nastere in oras. CS Universitatea Craiova reprezinta, de fapt, sectia de fotbal a clubului sportiv si este girata de Primarie. Din aliat de nadejde, Lia Olguta Vasilescu este, acum, contestatarul numarul unu al lui Adrian Mititelu. De cand ruptura asta? Prin Banie circula zvonul ca patronul Universitatii ar fi vandut Primariei un teren cu suma de 1,3 milioane de euro, iar banii trebuiau obligatoriu folositi pentru reluarea activitatii la club. In loc sa-si respecte angajamentul dat, Mititelu s-ar fi folosit de toata suma pentru stingerea unor datorii personale, gest care i-a atras mania edilului. Acesta ar fi fost episodul care a convins-o pe Lia Olguta ca Adrian Mititelu nu este un partener de incredere; in mai putin de o luna, la Craiova s-au pus bazele redeschiderii sectiei de fotbal a CS Universitatea, sub conducerea fostului international Pavel Badea.

Doua echipe in Liga 2

Adrian Mititelu a anuntat pentru luni o conferinta de presa, in cadrul careia va face publica revenirea FC Universitatea in fotbalul romanesc. Echipa va fi inscrisa in editia viitoare de campionat a ligii secunde, competitiei la care va lua startul si CS Universitatea! De unde pana de curand nu mai avea nicio treaba cu acest sport, Craiova este, acum, un oras cu doua formatii!

Din cate se stie, antrenorul Universitatii lui Mititelu va fi italianul Nicolo Napoli, iar din lotul de jucatori vor face parte Dorel Stoica, Ovidiu Stoianof si Dumitru Hotoboc.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger