AcasăSPORTMititelu a cantat „Gaudeamus igitur” la 43 de ani

Mititelu a cantat „Gaudeamus igitur” la 43 de ani

Adrian Mititelu e profesor cu acte in regula

Finantatorul clubului Universitatea Craiova a promovat, ieri, examenul de licenta la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Adrian Mititelu e profesor cu acte in regula

Adrian Mititelu si-a sustinut lucrarea cu tema “Studiul privind instrumentele de maketing in activitatile sportive” in fata Comisei si s-a descurcat mai bine decat  la Comisia de Disciplina a FRF. Patronul exmatriculatei grupari de fotbal Universitatii Craiova nu a reusit sa sustina licenta in vara, deoarece a avut doua restante, de care a trecut abia in toamna trecuta. Colegii sai mai tineri, Silviu Lung jr, Florin Costea sau Cosmin Gangioveanu au deja patalamau la mana. De ieri,  insa, si Adrian Mititelu a trecut de partea absolventilor. Coordonatorul lucrarii de licenta, profesorul Andrei Stroe nu l-a nominalizat pe oltean printre cursantii sai eminenti.

“Mititelu a fost un student mediocru. Practic, el poate fi profesor de sport, dar nu il vad antrenand o echipa din Liga 1 sau Liga 2″, afirma Stroe. Fosti jucatori ai echipei Universitatea Craiova, precum Gica Popescu, Ionut Lutu, Mihaita Plesan, Ovidiu Stanga, Ionut Rada sau Adrian Pigulea, au absolvit in trecut Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

author avatar
Sebastian Stan
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger