AcasăSPORTMitica Dragomir si-a fixat data retragerii de la LPF: “Doar mort”...

Mitica Dragomir si-a fixat data retragerii de la LPF: “Doar mort”

Mitica Dragomir este pe placul DNA-ului.

Seful LPF a mai primit o lovitura de la DNA: Dumitru Dragomir va fi cercetat, impreuna cu Marian Iancu, intr-un dosar de dare si luare de mita. „Corleone” crede ca Gigi Becali strange bani ca sa-l detroneze.

Mitica Dragomir este pe placul DNA-ului.

Dupa dosarul cu dezafilierea Universitatii Craiova, numele lui Mitica Dragomir a aparut intr-o noua afacere cercetata de DNA. Presedintele LPF este acuzat ca ar fi pretins sume de cateva zeci de mii de euro de la Marian Iancu, patronul celor de la Poli Timisoara, pentru a-si trafica influenta in fata Comitetului Executiv al FRF, in vederea licentierii echipei banatene. ”Sunt foarte suparat pe toata lumea. N-am luat bani de la nimeni in viata mea, nici macar de la copilul meu”, a fost raspunsul lui Mitica. ”E imposibil asa ceva, daca s-ar fi intamplat asa ceva, am fi luati demult”, s-a incurajat Iancu.

Se simte vanat

Daca, pe undeva, de actiunile DNA-ului il doare in palarie, boss-ul de la Liga Profesionista crede ca patronii din fotbal vor sa-i pregateasca din nou debarcarea. ”Nu ma va da nimeni afara de la Liga! Am auzit ca se dau bani grei ca eu sa fiu inlaturat. Ii anunt pe toti ca doar mort plec de la LPF!”, a tunat cel supranumitr „Corleone”. Mitica a aflat ca mai multi patroni, in frunte cu Gigi Becali, strang semnaturi si vor sa-l revoace din functie.

Si DIICOT-ului ii place fotbalul

Daca DNA a intrat ca in branza in sportul rege, colegii de la DIICOT si-au tras si ei o felie din tort. Fostul fotbalist al echipei FC National, Gigel Coman, au fost audiat, ieri, intr-un caz privind transferul sau si a altor patru fotbalisti (Canu, Mc Kain, Caramarin si Olah) la Poli Timisoara, afacere in care Gino Iorgulescu, Constantin Iacov si Florin Ciobanu sunt acuzati de evaziune fiscala.

author avatar
Sebastian Stan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger