AcasăSPORTMitica Dragomir: "Ma gandesc sa ma retrag din fotbal, sunt scarbit!"

Mitica Dragomir: „Ma gandesc sa ma retrag din fotbal, sunt scarbit!”

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca se simte „scarbit de mass-media din Romania” si ca se gandeste sa se retraga din fotbal, dupa ce isi duce la final mandatul de la LPF.

„Nu ma gandesc la pensionare, dar ma gandesc foarte serios la retragere la finalul mandatului. Ma gandesc sa-mi duc mandatul asta si gata, nu mai candidez. Sunt scarbit de mass-media din Romania, care e mai rea decat hitlerismul”, a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir ocupa functia de presedinte al Ligii Profesioniste de fotbal din anul 1996, iar actualul mandat ii va expira anul viitor.

author avatar
Ciprian Purice
207 afisari

3 COMENTARII

  1. Se pare ca mocofanu asta ,badaran necioplit,zis si Dragomir= excroc rapace, si-a facut plinu (!) Are hotel= Cristal Palace, vile in cartierul Francez, Restaurante de lux si ap. la malul marii, etc s.a.m.d. Basca mari sume de valuta la banci din Elvetia si cine stie mai pe unde (?) Alooooo!?!?!?!? D. N.A. se aude ? Pe cand il cazati la Jilava, pe SARLATAN !!!!!!!!

  2. Lasa bre nea mitica(ca) si bashinescu este scarbit de poporul asta sarac, dar fura si mai tare din bugetul de stat, prin intermediul mafiei statale portocalii al carui stapan este.Suntem satui de atatea scarbe care ne considera sclavi, adica nu avem drepturi, avem numai obligatii, iar la o adica sa zicem mersi ca ne mai lasa sa traim pe feuda lor sclavagista.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger