AcasăSPORTMitica Dragomir il acuza pe Becali ca Steaua are datorii

Mitica Dragomir il acuza pe Becali ca Steaua are datorii

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a pornit un atac violent la adresa lui Gigi Becali, finantatorul clubului Steaua Bucuresti.

Dupa ce cei doi s-au balacarit prin intermediul unei emisiuni televizate, Mitica de la Liga a scos armamentul greu din pod si l-a acuzat pe Gigi Becali ca a ascuns datoriile avute de Steaua pentru ca formatia din Ghencea sa obtina licenta pentru noul sezon.

Mitica de la Liga il acuza pe Gigi Becali ca are datorii de peste 14 milioane de euro catre firma de care apartinea clubul Steaua inainte ca acesta sa fie preluat de latifundiarul din Pipera. De asemenea, Dragomir s-a intrebat cum de a fost posibil ca Gloria Bistrita sa fie retrogradata pentru o datorie de 76.000 de euro, iar Steaua a obtinut licenta desi are o datorie mult mai mare.

Dragomir l-a acuzat pe Gigi Becali ca a distrus toate afacerile in care s-a implicat, inclusiv clubul Steaua, si ca a obtinut averea intr-un mod suspect.

Seful de la Liga l-a mai acuzat pe Gigi Becali ca acesta i-a solicitat bani pentru a putea ramane in fruntea LPF si ca patronul Stelei si-ar fi dorit sa puna unul dintre aghiotantii sai in fruntea LPF pentru a obtine jumatate din banii obtinuti din drepturile de televizare.

author avatar
Cristi Ionita
346 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger