AcasăSPORTMITICA DRAGOMIR, despre Petrolul - Steaua: "Ma asteptam la asa ceva, la...

MITICA DRAGOMIR, despre Petrolul – Steaua: „Ma asteptam la asa ceva, la Ploiesti sau la Dinamo!”

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a lasat de inteles ca nu este atat de surprins de incidentul de la meciul Petrolul – Steaua, fiindca se astepta la asemenea violente din partea galeriei de la Ploiesti, la fel cum se poate intampla si in cazul suporterilor dinamovisti.

„In viata mea n-am vazut asa ceva. Ma asteptam sa se intample cu galeria din Ploiesti asa ceva, cum ma astept sa se intample si cu Dinamo. Sunt niste oameni care n-au nimic cu sanatatea mintala. Nici acum o suta de ani nu se putea intampla asa ceva”, a spus Dragomir la Digi Sport.

„Organizarea a lasat de dorit si n-am vazut sa intre nici Jandarmeria. Unde este Jandarmeria? Aici, dupa parerea mea e vinovata in proportie de suta la suta Jandarmeria. Robert Dumitru a gestionat situatia exact in limita regulamentului. L-as felicita pentru cum a gestionat aceasta situatie”, a mai spus Mitica de la Liga.

Meciul Petrolul Ploiesti – Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat, duminica seara, dupa mai multe incidente ce au avut loc in prima repriza, declansate in urma intrarii pe teren a unui suporter al echipei gazda.

BATAIE SI SCANDAL pe teren la Steaua – Petrolul. Meciul a fost anulat! VIDEO.

BECALI, despre huliganul de la Petrolul – Steaua: „Ala trebuia batut si bagat in spital, in coma!”

Galamaz, lovit cu un BOX in plina figura. Incidentul, planuit de un an de zile!

Agresorul care a intrerupt meciu Petrolul – Steaua, s-a drogat inainte de meci!

BATAIE LA PETROLUL – STEAUA: Presa internationala titreaza “partida nebuneasca”!

Arbitrul nu a fluierat inca sfarsitul primei reprize nici in minutul 45+7 din cauza incidentelor care au avut loc atat pe terenul de joc cat si in tribune.

[youtube]m8SCIvOaMHQ[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger