AcasăSPORTMitica Dragomir a cerut mita de la Marian Iancu, pentru Poli Timisoara!

Mitica Dragomir a cerut mita de la Marian Iancu, pentru Poli Timisoara!

(foto: sportlaminut.ro)

Dumitru Dragomir a cerut mita de la Marian Iancu, patronul echipei Poli Timisoara, pentru a o sprijini in obtinerea licentei pentru evolua in Liga I.

(foto: sportlaminut.ro)

Conform unor probe detinute de anchetatorii de la DNA, seful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, ar fi luat mita de la Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, pentru a-l ajuta intr-o chestiune foarte importanta a finantatorului.

Intr-un proces verbal intocmit la sfarsitul lunii iunie de procurorul Lucian Papici, se mentineaza faptul ca presedintele LPF i-a cerut lui Marian Iancu sume de bani pentru a-l ajuta sa obtina licenta pentru clubul Poli Timisoara.

„Din datele si informatiile detinute la nivelul sectiei de combatere a coruptiei, din cadrul DNA, rezulta ca presedintele LPF, Dumitru Dragomir, pretinde sume de bani de ordinul zecilor de mii de euro de la omul de afacerim Marian Iancu, presedintele clubului FC Timisoara, pentru a-si trafica influenta in fata Comitetului Executiv al FRF, in vederea licentierii clubului de fotbal mai sus mentionat.

In acest sens, Dumitru Dragomir, lovindu-se de refuzul patronilor de cluburi de fotbal din Liga I de a participa la o Adunare Generala a Ligii, depune demersuri pentru a obtine votul acestora pentru schimbarea regulamentului de licentiere in vederea avantajarii clubului FC Timisoara”, a spus procurorul-sef Lucian Papici intr-un proces verbal.

„E imposibil asa ceva, daca s-ar fi intamplat asa ceva, am fi luati demult. Poate s-a documentat din ziar. Stiti ca am zis ca nu ma intereseaza hotararile CEx, asta i-am transmis si lui Mircea Sandu. Mai mult de atat, Mircea Sandu m-a sunat pe mine sa-mi spuna ca scoate procesul de licentiere. Nu are cum sa existe un asemenea dosar, va dati seama ca ar fi aparut imediat stenogramele. Oamenii sunt intr-o confuzie totala, ca sa fiu dragut. Eu cred ca exista o combinatie de informatie publica cu delatiuni. Faptul s-a consumat in iunie, suntem in noiembrie, iar noi n-am fost citati vreodata. Nu este absolut nicio virgula care sa nasca suspiciuni” , a declarat Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, la Sport.ro.

author avatar
Razvan Telegescu
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger