Cauta

Mitica anunta ca Poli poate ramane in Liga 1

Presedintele LPF si seful FRF s-au intalnit cu Marian Iancu si au lasat sa se inteleaga ca Poli Timisoara nu va fi retrogradata. Adevarul il vom afla astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF.

Mitica Dragomir este avocatul numarul 1 al banatenilor

In aceasta dimineata, la „Casa Fotbalului”, se vor valida clasamentele campionatelor romanesti, Liga 1 si Liga 2. Dar cea mai asteptata decizie va fi luata in cazul echipelor Poli Timisoara si Gloria Bistrita, cluburi retrogradate din cauza problemelor financiare. Pe ordinea de zi figureaza si dezbaterea privind gruparea FC Bihor, careia nu i s-a permis promovarea in prima liga din aceeasi motive.

Intalnire la Buftea

Preambulul Comitetului Executiv de astazi a avut loc duminica, la Buftea, la finala de juniori A dintre Poli Timisoara si Viitorul Constanta. Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si Marian Iancu au fost oaspeti de seama si au dezbatut problema retrogradarii formatiei din Banat. La plecarea de la stadion, presedintele LPF, Mitica Dragomir, a aruncat bomba: „Poli Timisoara a terminat pe locul doi si acolo e locul ei. Acolo va ramane!”.

Cine e pro, cine e contra

Marian Iancu are mai sperante pentru Comitetul Executiv de astazi

Noua schimbare de clasament ar deranja pe multi patroni de Liga 1 sau 2, care si-au facut deja planuri pentru sezonul urmator. Cei mai afectati ar fi FC Vaslui, Dinamo, Gaz Metan Medias, Sportul Studentesc sau Dacia Mioveni. In plus, Marian Iancu si-a facut multi dusmani in fotbalul romanesc, care nu ar fi de acord cu aceasta reesalonare a clasamentului. Surpriza a venit insa din partea presedintelui FRF, care in ultimii ani a devenit inamicul public numarul 1 in Timisoara.

 

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version