AcasăSPORTMisimovic pleaca la Borussia, urmeaza jignirile la adresa lui Petrescu!

Misimovic pleaca la Borussia, urmeaza jignirile la adresa lui Petrescu!

In minutul 68 al returului cu VfB Stuttgart, Petrescu l-a introdus pe bosniac in teren. Misimovic l-a introdus pe roman in alta parte.

Hotarat lucru, mijlocasul Zvjezdan Misimovic nu face „casa buna” cu romani, fotbalistul urmand sa paraseasca pentru a doua oara consecutiv un club din cauza neintelegerilor cu un tehnician venit din „spatiul mioritic”.

In minutul 68 al returului cu VfB Stuttgart, Petrescu l-a introdus pe bosniac in teren. Misimovic l-a introdus pe roman in alta parte.

Tras pe linie moarta de Dan Petrescu, la Dinamo Moscova, bosniacul isi pregateste plecarea in 1.Bundesliga, unde este dorit de Borussia Monchengladbach, formatie care ofera 6,5 milioane de euro.

Misimovic a fost inlocuit in prima repriza a meciului de la Stuttgart, de saptamana trecuta, din prima mansa a play-off-ului Europa League, a ripostat la decizia lui Dan Petrescu si si-a pierdut locul de titular, antrenorul roman spunandu-i verde in fata ca nu accepta scandalagii in lot. La returul de marti, Zvjezdan a fost introdus in minutul 68, in locul lui Kuranyi, dar n-a facut din nou nicio branza. Presa rusa anunta ca despartirea de bosniac este iminenta.

Ar fi a doua oara la rand cand Misimovic este implicat intr-un astfel de scandal cu un tehnician roman. In noiembrie 2010, pe cand evolua pentru Galatasaray Istanbul, mijlocasul a fost dat afara de Gica Hagi. Contrariat, fotbalistul a lansat o cavalcada de invective la adresa antrenorului in presa turca. Ulterior, conducerea Galatei a decis sa-l vanda pe jucator la Dinamo Moscova.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger