AcasăSPORTMiscari masive de trupe pe Stamford Bridge

Miscari masive de trupe pe Stamford Bridge

Desi a facut senzatie in ultimele doua meciuri oficiale, in care a marcat 13 goluri si a incasat unul singur, Chelsea Londra se pregateste pentru un mini-mercato extrem de intens in luna ianuarie.

Principala tinta a londonezilor este aducerea unui atacant de meserie care sa evolueze in avanposturi alaturi de golgeterul Fernando Torres.

Iar cap de lista este David Villa, conationalul lui Torres, jucator care prinde tot mai rar echipa la FC Barcelona.

Conform presei engleze, Villa ar putea fi adus sub forma de imprumut pana in vara, iar Chelsea ar urma sa detina prima optiune in cazul unui transfer definitiv, cu conditia ca suma oferita de englezi sa nu fie mai mica de 15 milioane de euro.

In cazul in care nu se ajunge la un acord pentru aducerea lui David Villa, Chelsea ii mai are pe lista pe Andre Schurrle, de la Bayer Leverkusen, si Demba Ba, de la Newcastle United.

Chelsea se va si desparti de cativa jucatori, Frank Lampard fiind unul dintre fotbalistii care are zilele numarate pe Stamford Bridge.

Chiar daca joaca aproape de o viata la Chelsea, Lampard nu mai este dorit si ar putea ajunge intr-un campionat exotic precum China, Australia sau Liga Nord-Americana (MLS).

author avatar
Cristi Ionita
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger