AcasăRecomandariMiriuta pleaca in Ungaria, rusii cumpara CFR Cluj!

Miriuta pleaca in Ungaria, rusii cumpara CFR Cluj!

Si-a dorit sa antreneze in Ungaria, tara al carei rezident este de cativa ani, iar acum visul (si al sau, si al nostru) i s-a implinit: Vasile Miriuta pleaca de la Cluj la Gyor!

Vasile Miriuta s-a saturat de fotbalul din Romania

„Se poate si fara mine. Eu am drumul meu, ma voi duce la alta echipa, la Gyor, unde voi incerca sa fac o treaba buna, sa o duc pe locul 4 (n.r. – acum, Gyorul e pe 8 in prima liga maghiara), iar la anul sa ne batem la titlu”, a declarat Miriuta la conferinta de presa de dupa meciul CFR – CSMS Iasi, ultimul al sau pe banca „feroviarilor”. Bucuros ca s-a realizat aceasta mutare, „Vaszi” afirma ca nu are niciun fel de emotii, „nu e ca si cum o iau de la zero, deoarece cunosc orasul unde ma voi duce”.

Paszkany vinde CFR-ul investitorilor rusi

In privinta CFR-ului, echipa inca patronata de Arpad Paszkany ramane pe maini bune, sustine Miriuta: „Cu domnul Paszkany n-am vorbit. Clubul acesta trebuie sa mearga mai departe, dar sefii stiu mai bine cum sa scoate lucrurile la capat. As fi ramas daca se respectau promisiunile care mi s-au facut. Eu am fost loial, i-am respectat pe toti. Dar nu mai puteam sta”. Dupa 15 etape disputate in Liga 1, clujenii ocupa locul 2 in clasament, cu 32 de puncte, la cinci in spatele Stelei, liderul campionatului.

Paszkany negociaza cu doua fonduri de investitii

Doua fonduri de investitii, unul elvetian si unul rus, sunt interesate de a prelua clubul CFR, anunta presa italiana. Conform agentiei „Tuttomercato”, jucatorii fostei campioane nu si-au mai primit salariile din luna iulie. „CFR este o formatie foarte cunoscuta in Italia, deoarece acolo au jucat mai multi italieni in ultimii ani. Cu multe performante pe plan intern, dar si in cupele europene in anii trecuti, CFR Cluj si-ar gasi astfel salvarea in fondurile de investitii”, a scris „Tuttomercato”, informatie confirmata si de Iuliu Muresan: „Sunt niste discutii, saptamana viitoare ne intalnim. Cert este ca vor veni niste bani din aceste fonduri de investitii”.
La randul lui, si Arpad Paszkany admite negocierile cu fondurile din Elvetia, respectiv Rusia: „Dupa parerea mea, performanta in fotbalul romanesc nu se mai poate face decat prin implicarea unor fonduri din strainatate. Daca nu exista posibilitatea ca unui club sa i se asigure un buget de 25 de milioane de euro, atunci nu poti spera la performante notabile pe plan extern”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
690 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger