AcasăSPORTMiriuta, intre Insolventa Rapid si FC Falimentul ASA Tg. Mures

Miriuta, intre Insolventa Rapid si FC Falimentul ASA Tg. Mures

Miriuta, sceptic in privinta viitorului sau ca antrenor in Romania

Fara angajament dupa ce si-a parasit patria Ungaria (a antrenat pe Gyor ETO in ultimele luni), Vasile Miriuta spera sa-si gaseasca un loc de munca in fotbalul romanesc, cel din care a plecat scarbit dupa experientele Ceahlaul si CFR Cluj.

Miriuta, sceptic in privinta viitorului sau ca antrenor in Romania

Ziua de ieri a fost una plina pentru Miriuta. Si-a inceput-o la o intalnire cu Valerii Moraru, finantatorul Rapidului, si a incheiat-o in negocieri cu ASA Targu Mures. Vicecampioana a disputat aseara Supercupa, cu Steaua, iar „Vaszi” baci era asteptat in tribunele stadionului „Farul”, din Constanta.
„Incepem negocierile pentru contract cu Vasile Miriuta. Daca ne intelegem, semnam imediat. Sper sa-l conving, dar astept sa vad si ce asteptari are; si asupra lotului de jucatori, si financiar”, a declarat Moraru inainte de intalnirea cu Miriuta. Ca Rapidul este in insolventa nu-l sperie prea tare pe tehnicianul in varsta de 46 de ani, mai ales ca situatia ASA-ului este si mai grava. Gruparea vicecampioana se indreapta spre faliment: are conturile blocate de DNA (procurorii anticoruptie ancheteaza modul in care primaria din Tg. Mures a finantat echipa) si chiar exista suspiciuni ca nu va lua startul in noua editie de campionat.

Dragomir, actionar pentru o noapte in Giulesti

Valerii Moraru l-a dorit partener in actionariatul Rapidului pe fostul presedinte al LPF. De altfel, chiar Dumitru Dragomir (foto) recunoaste ca a fost la un pas sa devina actionar la gruparea din Giulesti. „Voiam sa ma implic cu niste bani la Rapid. Faceam greseala vietii mele. I-am spus domnului Moraru cum sa faca treaba acolo, i-am zis sa faca o licitatie cu oameni care vor sa intre actionari la Rapid. El se uita la mine ca la un OZN. A fost foarte aproape sa ma convinga, dar, dupa ce am discutat cu fiul meu, ne-am retras precum melcul in cochilie”.
Totusi, Dragomir isi aminteste ca „acum 25 de ani am fost presedinte la Rapid timp de o saptamana”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger