AcasăSPORTMirele, mai castigam si noi?

Mirele, mai castigam si noi?

Steaua nu straluceste inainte de debutul in preliminariile UCL

Debut cu stangul pentru campioana Romaniei in noul sezon de Liga 1. Steaua n-a putut trece (scor 0-0), la Bucuresti, pe Arena Nationala, de o formatie Petrolul complet schimbata fata de editia precedenta.

Steaua nu straluceste inainte de debutul in preliminariile UCL

Fara Geraldo Alves sau Felipe Teixeira, prahovenii au venit in Capitala decisi sa arate un fotbal de calitate, desi echipa este in insolventa, iar patronul (Dan Capra) tocmai ce a fost scos din arestul preventiv. Pentru Steaua este al doilea joc consecutiv oficial fara gol marcat. In urma cu o saptamana, „ros-albastrii” au pierdut si Supercupa, 0-1 cu ASA Targu Mures. Petrolul a avut chiar o bara, prin Nepomuceno, in minutul 30, aceeasi ratare fiind trecuta si in dreptul Stelei (bara Papp, min. 51).
Lipsa de eficacitate a echipei antrenate de Mirel Radoi este ingrijoratoare in perspectiva „dublei” cu AS Trencin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Prima mansa va avea loc maine, la Zilina.

Radoi s-a uitat la alt meci: „Am jucat bine”

Pentru finul Mirel, un 0-0 acasa cu Petrolul este un rezultat bun. De altfel, tehnicianul Stelei chiar a remarcat jocul echipei sale: „Am facut un joc bun, dar nu pe toata durata meciului. Ne-a lipsit pasa finala. Avem o circulatie buna a balonului, dar ne grabim la ultima pasa. Pe langa asta, ne lipseste si golul. Nu reusim sa inscriem. Avem ceva probleme in aparare, dar nu inseamna ca doar fundasii sunt de vina. Steaua pune presiune pe adversar si de aceea apar si erorile in defensiva”.

Tucudean, trimis pachet in Anglia!

Aventura lui George Tucudean la Steaua s-a terminat in mai putin de un an. Catalogat drept un transfer ratat, ex-dinamovistul a fost expediat de conducerea clubului inapoi la Charlton Athletic, in Anglia. „Eu si cei din staff am decis sa-l lasam pe Tucudean in afara lotului pentru UEFA Champions League. George este liber sa isi caute alta echipa”, a declarat Radoi, completat de presedintele Valeriu Argaseala: „La orice echipa, vin unii jucatori, pleaca unii jucatori. In saptamana viitoare vom vedea ce o sa se intample cu Tucudean”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger