AcasăSPORTMirel Rădoi, pozitiv la testul COVID! Primele declarații ale antrenorului naționalei

Mirel Rădoi, pozitiv la testul COVID! Primele declarații ale antrenorului naționalei

Mirel Rădoi, rezultat pozitiv la testul COVID. Primele declarații ale antrenorului naționalei (sursa foto: frf.ro)

Lovitură pentru antrenorul naționalei de fotbal a României! Selecționerul Mirel Rădoi a primit rezultat pozitiv la testarea pentru COVID-19. Vestea s-a aflat cu o zi înainte de conferința de presă programată la Casa Fotbalului, cu ocazia startului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că evenimentul de presă nu va mai avea loc, ca urmare a situației medicale cu care se confruntă selecționerul tricolorilor.

Mirel Rădoi, pozitiv la testul COVID! „Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare”

În cazul lui Rădoi, testarea pentru noul coronavirus a fost făcută chiar în prima zi a acestei săptămâni. Selecționerul naționalei spune că nu are simptome. “Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi, citat pe site-ul FRF.

De asemenea, Federația anunță că ”selecționerul va efectua teste suplimentare în aceste zile pentru clarificarea situației”.

Mirel Rădoi (39 de ani) este selecționer al echipei naționale de fotbal din noiembrie 2019, anterior fiind antrenorul echipei naționale under 21.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger