AcasăSPORTMircea Sandu si Dumitru Dragomir, trimisi in judecata in dosarul "Universitatea Craiova"

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, trimisi in judecata in dosarul „Universitatea Craiova”

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, vor fi trimisi in judecata in dosarul „Universitatea Craiova”.

Procurorii DNA au finalizat ancheta in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova si au prezentat, luni, materialul de urmarire penala avocatilor care reprezinta FRF si LPF.

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt banuiti de fapte de coruptie si urmeaza sa fie trimisi in judecata, cel mai probabil alaturi de Octavian Goga, vicepresedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Cel putin aceasta este opinia lui Catalin Ciubota, avocatul Ligii Profesioniste de Fotbal, care a tinut sa precizeze ca forul pe care il reprezinta, dar si cei implicati in caz se considera nevinovati.

Oficialii FRF si LPF, in frunte cu Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, considera ca formatia Universitatea Craiova a fost dezafiliata respectand procedurile si regulamentele aflate in vigoare.

Dosarul „Universitatea Craiova” face valuri inca din octombrie 2011, cand procurorii au inceput urmarirea penala fata de cei 12 membri ai Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

Acestia au fost pusi sub invinuire pentru abuz in serviciu si sustragere de bunuri de sub sechestru.

author avatar
Cristi Ionita
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger