AcasăSPORTMircea Sandu, sah-mat la Dumitru Dragomir: "Oameni incompetenti au vrut 18 echipe...

Mircea Sandu, sah-mat la Dumitru Dragomir: „Oameni incompetenti au vrut 18 echipe in Liga I!”

Dupa aproape o saptamana in care a fost facut cu ou si cu otet pentru deciziile strambe luate in stabilirea echipelor care joaca in Liga I, Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a dat militaria jos din pod si a mitraliat tot ce a vazut cu ochii.

Decizia TAS de vineri, de a exclude Rapidul din Liga I si a o reprimi pe Concordia Chiajna, l-a pus in garda pe Mircea Sandu, presedintele FRF declarandu-se nevinovat in acest caz.

In schimb, Mircea Sandu a aruncat „pisica moarta” in curtea celor de la Liga Profesionista de Fotbal, dar a trimis sageti otravite si catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

„Luam act de decizia TAS si o punem in aplicare, dar ea incalca regulamentele. Toata vina apartine Ligii, asa se intampla cand oameni incompetenti vor 18 echipe in Liga I” a fost anuntul razboinic facut de Mircea Sandu.

Acesta a precizat ca a solicitat din start reducerea numarului de echipe din Liga I, dar nu a trecut la fapte pentru ca „Dragomir ne-a spus, initial, ca nu este obligat de televiziuni la un numar de meciuri, iar apoi s-a sucit, sustinand ca nu a fost informat corect de avocati. In acel moment, Liga a incalcat prevederile regulamentelor. Inteleg ca fotbalul fara bani nu se poate, dar nici sa fii sluga televiziunilor” a „tunat” Mircea Sandu.

Presedintele FRF i-a luat in colimator si pe cei de la TAS, precizand ca „au luat o hotarare care incalca regulamentele noastre. Concordia Chiajna nu avea ce sa caute in Liga I”. Nu in ultimul rand, Mircea Sandu i-a atacat si pe membrii Comitetului Executiv care au decis disputarea barajului dintre Rapid si Concordia Chiajna, sustinand ca „acest baraj a fost stabilit exclusiv de niste sefi de sindicate”.

author avatar
Cristi Ionita
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger