AcasăSPORTMircea Sandu, presedintele FRF: Nu cred in vinovatia arbitrului Vasile Avram! (LIVE)

Mircea Sandu, presedintele FRF: Nu cred in vinovatia arbitrului Vasile Avram! (LIVE)

Captura foto gsp.ro

„Eu nu cred ca s-a intamplat asa ceva. Nu am spus ca e inscenare. Vazandu-l pe Avram in CCA ca presedinte, in comportamentul privat, cu familia lui, am argumentul ca s-a comportat exceptional. Nu cred ca ar face astfel de gesturi. Instanta se va pronunta”, a declarat presedintele FRF, Mircea Sandu, in cadrul unei conferinte de presa ce este difuzata la aceasta ora de gsp.ro.

Captura foto gsp.ro

„Vor fi gasiti vinovati, Avram nu poate reveni la arbitraj. Regret ca s-a intamplat ceea ce s-a intamplat. O noua acuzatie de copruptie in fotbal nu e favorabila. Vasile Avram era delegat la un meci international. A trebuit sa comunic cu UEFA ce s-a intamplat. Nu ma simt bine pt ceea ce sa intamplat”, spune Sandu.

Pe cine ati pune dumneavoastra presedinte al CCA cand imi spune FIFA ca tb sa fie un fost arbitru? Despre toti am avut informatii ca sunt oameni integri”, a intrebat Mircea Sandu facand referire la numele vehiculate pentru sefia CCA.

„Cand va putea fi dovedit nevinovat? Cand o instanta se va pronunta. Iar asta poate dura mai multi ani. Ei nu mai pot fi reabilitati in imaginea publica, chiar daca vor fi gasiti nevinovati”, afirma Sandu.

Daca ma duc la Cluj si sunt dus la hotel cu masina reprezentantului unui club este coruptie?

„Orice om care comite acte, altele decat cele prevazute in fisa postului, este responsabil 100% pt ceea ce comite. Eu am incercat in aceasta perioada sa le insuflu n singur lucru-sa pregateasca si sa promoveze arbitri tineri. Relatia cu domnul Terbea, e o relatie destul de intamplatoare, adica ne-am intalnit la sedinta Comitet executiv. N-am vazut ca intre Terbea si Avram, sa aiba loc discutii aprinse. Raman surprins ca o plimbare cu elicopterul este considerata luare de mita in forma continuata. Nu am notiuni juridice de finete, dar eu daca sunt invitat la Cluj si ma ia cu masina de la aeroport si ma duce la hotel reprezentantul unui club este considerat act de coruptie?”, spune Sandu.

Sandu are un nume pentru sefia CCA

Intrebat cine il va inlocui pe Vasile Avram la sefia CCA, Sandu spune: „Am vorbit cu o persoana, nu am autorizatia sa va spun. Voi vedea daca persoana respectiva este interesata sau nu si doreste sa aiba o intalnire cu un reprezentant UEFA”.

Sandu e bucuros ca pe gazonul de la National Arena a fost Franta si nu Argentina

Intrebat daca Agentina ar fi refuzat sa joace pe gazonul cu probleme de la National Arena, Sandu spune ca a fost bucuros ca in teren a fost Franta si nu Argentina.

„Suntem in contact pentru un meciuri cu Belgia si Grecia. Am vrea sa jucam cu Spania, Belgia si Anglia aici”.

„Inca sunt probleme cu stadionul. S-a implicat Oprescu din nou. Ridica niste probleme de datorii ale antreprenorului general. Mult mai importanta e exploatarea si intretinerea acestui stadion”, spune Sandu.

 

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger