AcasăSPORTMircea Sandu, interzis pe National Arena! Presedintele FRF vrea sa protesteze!

Mircea Sandu, interzis pe National Arena! Presedintele FRF vrea sa protesteze!

Incident inedit petrecut marti dimineata, presedintelui FRF, Mircea Sandu, fiindu-i interzis sa patrunda in incinta National Arena, unde acesta ar fi vrut sa verifice starea gazonului.

Incidentul a fost prefatat de o serie de declaratii date de Mircea Sandu, care acuza Primaria Capitalei ca nu se ocupa de intretinerea gazonului, desi se incaseaza chirii importante la fiecare meci disputat pe National Arena.

Iritat, Sorin Oprescu a sunat adunarea si a comandat munca la foc continuu, astfel ca, marti dimineata, de la prima ora, lucratorii de la ALPAB si cei de la BGS erau pe cai mari, ultimii pentru a se asigura ca nimeni nu mai atinge gazonul de pe National Arena.

De altfel, conform tolo.ro, cei de la BGS i-au si interzis lui Mircea Sandu, presedintele FRF, sa patrunda pe gazon, desi acesta vroia sa inspecteze starea arenei in conditiile in care in perioada 10-16 iulie se vor disputa trei meciuri pe National Arena: Steaua – Petrolul (10 iulie), Astra – Domzale (11 iulie) si Steaua – Vardar (16 iulie).

Mircea Sandu a atacat dura decizia de a fi interzis pe National Arena precizand ca „este uluitor ca in 2013 sa se intample asa ceva! Noi organizam meciul de Supercupa, care ne costa cam 100.000 de euro, nu doar chiria, ci si utilitatile, si nu pot vedea cum se prezinta suprafata de joc. Ma gandesc sa protestez prin a nu mai veni la meciuri pe acest stadion. Si voi incepe, probabil, cu Supercupa. Doar la meciurile nationalei trebuie sa vin”.

author avatar
Cristi Ionita
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger