AcasăRecomandariMircea Sandu ii desfiinteaza: "Nesimtiti si betivi!"

Mircea Sandu ii desfiinteaza: „Nesimtiti si betivi!”

Atac fara precedent al presedintelui FRF la adresa juniorilor de la loturile nationale, umiliti in ultimele partide. Indirect, „Nasul” Sandu a lovit in plin in Academia „Gheorghe Hagi”, care ofera cei mai multi „tricolori”.

Tineretul Romaniei nu are nicio treaba cu fotbal, este de parere Mircea Sandu

Juniorii Romaniei sunt ciuca batailor, iar acest lucru nu putea trece neobservat de catre conducerea Federatiei. In loc sa ia masuri concrete pentru depasirea crizei, Mircea Sandu a preferat sa-i besteleasca public pe jucatori, chiar daca majoritatea dintre ei provin de la Academia „Gheorghe Hagi”, cea mai laudata scoala de fotbal din tara. „Nesimtirea asa-zisilor jucatori nu mai are margini. Este inadmisibil ca niste oameni carora le asiguri toate conditiile, cand iau tricoul nationalei sa nu tremure carnea pe ei si sa se comporte intr-un stil de vedete de la coltul strazii, care isi fac familiile de ras, cluburile si tricoul echipei nationale. Niste nesimtiti de 17-18 ani care s-au imbatat!”, a declarat seful de la „Casa Fotbalului”.

Si internationalul de seniori Gabriel Tamas a fost luat la tinta de Sandu, dupa ultimele escapade bahice: „Sunt foarte suparat pe el, trebuie sa se gandeasca la familie… Are o mama, are un tata… El se face de ras, nu altcineva! Citeam ca iar a incins o bautura, in Galati. Ori e alcoolic, si atunci trebuie sa se duca la un centru de dezalcoolizare si la un psihiatru sau un psiholog, sa-l linisteasca, ori sa se lase de fotbal!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
929 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger