AcasăSPORTMircea Sandu iese la atac: Eu sunt presedintele FRF, nu Burleanu!

Mircea Sandu iese la atac: Eu sunt presedintele FRF, nu Burleanu!

Scos din sarite de ultimele aprecieri facute la adresa de Razvan Burleanu, presedintele nevalidat al FRF, Mircea Sandu iese la atac si il pune la punct pe epigonul sau.

Mircea Sandu nu da doi bani pe tupeul afisat de Razvan Burleanu

In plin scandal legat de licentierea cluburilor, Razvan Burleanu are cu totul alte preocupari. In primul rand, nu stie cum sa-i retraga lui Mircea Sandu titulatura (si beneficiile financiare!)  de presedinte de onoare al Federatiei Romane de Fotbal. Satul sa asiste la rateurile date de inlocuitorul sau, Sandu a pus lucrurile la punct, ieri, anuntand public ca tot el este presedintele de facto al FRF! „De doua luni nu am iesit nicaieri, mi-am vazut de nepotii mei. Dar acum, daca incepe sa ma calce pe coada, e periculos pentru el. Burleanu nu reprezinta nimic in fotbalul romanesc, nu ma pasioneaza subiectul asta. Eu sunt azi presedintele in exercitiu al Federatiei si el declara peste tot ca imi doresc sa fiu presedinte. Sunt presedinte, dar nu mai vreau! Pana pe 23 iunie sunt presedintele in exercitiu, nu mi-am dat demisia, nu am fost demis! Deci, daca vreau, maine ma duc in birou si ma ocup de activitatuile de acolo…, dar nu mai vreau. Sa fie bine inteles pentru toata lumea: eu, daca ma apuc, nu le mai dau drumul din mana!”, a reactionat Sandu.

Razvan Burleanu

Referitor la demersul intreprins de Razvan Burleanu impotriva sa, „Nasul” nu isi face niciun fel de griji: „Ne apucam sa facem trafic de influenta pe la Suceava? Adica sa-i punem pe aia, sa punem intrebari legate de presedintele de onoare… Adunarea Genearla are atributii de a vota sau nu presedintele de onoare. S-a votat si cu asta, basta! In loc sa isi vada de treaba lor de administrare a FRF, pentru ca mai mult de 40 de zile ei au fost plecati, se plimba pe afara, il ataca pe presedintele de onoare, care are si el ceva merite in fotbalul romanesc”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger