AcasăSPORTMircea Sandu iese la atac: „Marcel Puscas este un terchea-berchea”

Mircea Sandu iese la atac: „Marcel Puscas este un terchea-berchea”

Mircea Sandu nu-l vede pe Marcel Puscas (foto jos) capabil sa conduca FRF

Campania pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal a inceput in cel mai pur stil mioritic: cu atacuri violente, direct la adversar, si amenintari voalate.

Mircea Sandu nu-l vede pe Marcel Puscas (foto jos) capabil sa conduca FRF
Marcel Puscas

Chiar daca si-a anuntat retragerea din functia de presedinte, Mircea Sandu continua sa fie un jucator activ, dovada si campania pro-Gica Popescu pe care o duce. Ultima data cand a iesit in public, „Nasu” l-a desfiintat pe Marcel Puscas, si el candidat la Federatie: „ E o chestie normala. Mi se pare logic ca locul unuia sa fie luat de altcineva. Au plecat regi, imparati, dictatori…  Cand am spus ca il sustin pe Gica Popescu, am dat si argumente. Ceilalti candidati la presedintia FRF sunt no name, no name! In totalitate! Ce a jucat Marcel Puscas? Ce a jucat marele fotbalist Puscas? Vedeti ce face astazi si pe unde e! Ce dracu’ mare fotbalist a fost? Si-a rupt si piciorul si s-a terminat cu totul. Un terchea-berchea, mare jucator ce se crede!”. Reactia lui Mircea Sandu vine drept raspuns la un atac lansat zilele trecute de Puscas, fostul sot al Luminitei Anghel afirmand ca actualul seful Federatiei i-a injurat si amenintat pe cativa dintre conducatorii AJF-urilor.

In alta ordine de idei, Sandu s-a referit si la debarcarea lui Dumitru Dragomir de la LPF. „Ii spun lui Mitica asa: nu l-am lucrat la alegerile de la Liga! Mie mi-au zis doi oameni ca vor sa il voteze pe Gino Iorgulescu si le-am zis sa faca ce vor”, a precizat Sandu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
812 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger