AcasăSPORTMircea Sandu contesta decizia din cazul licentelor

Mircea Sandu contesta decizia din cazul licentelor

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat ca decizia Comitetului Executiv nu poate fi validata.

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis, astazi, cu noua voturi pentru si doua impotriva, mentinerea pe prima scena a fotbalului romanesc a formatiilor Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor, echipe afectate de sistemul de licentiere. Cele trei echipe obtinusera, pe teren, dreptul de a evolua in sezonul 2011-2012 al Ligii I la fotbal, dar nu si licenta.

In ciuda votului CEx, Mircea Sandu, presedintele FRF, a anuntat ca rezultatul nu poate fi luat in considerare si ca echipele au nevoie de licenta pentru a evolua in Liga I, astfel ca situatia celor trei formatii ramane in asteptare, insa este sigur ca Poli Timisoara nu va putea evolua in cupele europene.

Ultimul cuvant in acest caz il va avea Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Atat Mircea Sandu, cat si Marian Iancu, presedintele formatiei din Timisoara, asteapta ca TAS-ul sa faca lumina in acest caz. Daca presedintele FRF nu vrea sa-si compromita imaginea pe plan international, liderul lui Poli a precizat deja că nu mai are încredere în forurile de decizie de la Bucuresti.

In acest moment nu se cunoaste componenta primelor doua divizii din fotbalul romanesc cu aproximativ o luna inainte de startul noului sezon din Liga I.

author avatar
Cristi Ionita
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger