AcasăSPORTMircea Sandu Ceausescu: Universitatea - dezafiliata. Craiova trebuie sa aiba echipa in...

Mircea Sandu Ceausescu: Universitatea – dezafiliata. Craiova trebuie sa aiba echipa in Liga 2!

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a facut pe magicianul la Adunarea Generala de ieri: cu mana stanga a decapitat Universitatea lui Adrian Mititelu, iar cu dreapta a scos din joben o alta echipa – „din orasul Craiova” -, inscrisa direct in Liga 2!

Mircea Sandu face pe nevinovatul in cazul Universitatii Craiova

Reprezentantii tuturor cluburilor profesioniste din Romania, precum si cei ai AJF-urilor, au aprobat, ieri, propunerea Comitetului Executiv de dezafiliere definitiva a gruparii Universitatea Craiova, societate patronata de Adrian Mititelu.

Legendara arena din Banie ramane, definitiv si irevocabil, fara „Stiinta“

La intrunirea de ieri de la „Casa Fotbalului”, alocutiunea presedintelui Mircea Sandu a frizat, totusi, penibilul: „Avand in vedere ca nu este normal ca un oras sa sufere din cauza unei persoane iresponsabile (n.n. – Adrian Mititelu), propun Adunarii Generale sa acorde un loc in Liga 2 pentru o echipa din orasul Craiova, urmand ca autoritatile locale sa inscrie formatia in competitie. Domnule Cartu (n.n. – fostul mare jucator al „Craiovei Maxima” era prezent in sala), preluati fraiele, constituiti un club nou, format din foste glorii, autoritati locale si oameni de afaceri, pentru ca, iata, Federatia v-a dat, astazi, acest drept!”. Primita cu aplauze, solicitarea lui Mircea Sandu a intrunit suficiente voturi pentru a fi aprobata.

Mititelu: „S-a petrecut o infractiune foarte grava”

Asa cum era de asteptat, reactia lui Adrian Mititelu este una de revolta: „S-a petrecut o infractiune foarte grava. Persoana juridica FRF nu ne poate judeca pentru ca se afla in conflict cu noi. Decizia nu are nici o importanta pana cand nu va fi inscrisa la Tribunal. Din informatiile mele, s-a lucrat toata saptamana la treaba asta, vorbim despre o masinarie de vot asa cum spunea si Marian Iancu. Observ ca s-a creat o simbioza perfecta intre Sandu si Netoiu”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger