AcasăSPORTMircea Sandu, actionat in instanta de Federatia Romana de Fotbal

Mircea Sandu, actionat in instanta de Federatia Romana de Fotbal

Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a fost dat in judecata de cei care fac acum legea in interiorul FRF.

Cei de la Federatie ii solicita lui Mircea Sandu sa returneze banii incasati timp de cinci luni ca diurna, dupa ce si-a incheiat mandatul de presedinte al FRF.

Conform prosport.ro, reprezentantii Federatiei se bazeaza pe ideea conform careia actul din 5 martie, prin care Mircea Sandu si-a „tras” diurna, va fi declarat nul de instanta.

Mircea Sandu s-a declarat mirat de actiunea pusa la cale de Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, si l-a acuzat dur sustinand ca este principalul vinovat pentru situatia precara financiara in care a ajuns FRF.

„Este decizia lor, nu am ce sa comentez. Astept sa-mi vina citatia si sa ne vedem la Tribunal. Dar ar fi mai bine sa ne spuna domnul Burleanu cum a pierdut un milion de euro prin rezilierea cu Piturca. Eu cred ca ei au pus un pariu si Piturca i-a zis ca, daca face patru puncte din dubla cu Ungaria si Finlanda, poate sa plece gratis”, a declarat Mircea Sandu, pentru fanatik.ro.

author avatar
Cristi Ionita
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger