AcasăSPORTMircea Sandu a platit 50.000 de lei pentru injuraturi cu dedicatie

Mircea Sandu a platit 50.000 de lei pentru injuraturi cu dedicatie

Cu o saptamana inaintea duelului cu Andorra de la Bucuresti, presedintele FRF s-a intalnit cu o parte a liderilor de galerii din Liga 1, dezbaterea fiind legata de sustinerea echipei nationale la primul meci de „acasa” in preliminariile World Cup. Desi a finantat coregrafia de pe „National Arena”, Mircea Sandu a fost injurat din minutul 1 si pana la final.

Mircea Sandu a incercat sa imbuneze spectatorii cu o coregrafie tricolora (foto jos)

Conducerea FRF a achizitionat 30.000 de stegulete tricolore si a ornat peluza unde trebuiau sa ia loc galeriile reunite ale echipelor din Liga 1.

Mircea Sandu a sperat ca oamenii care vor fi pe stadion vor uita pentru o clipa de rivalitatea din campionat si a aprobat o cheltuiala de 50.000 de lei.

Liderul FRF si Ilie Nastase au salutat cele doua echipe

In plus, marti seara, a dat ordin sa se deschida larg portile arenei si a permis, astfel, ca peste 3.000 de suporteri sa intre fara bilet in stadion, undeva in zona inelului al treilea al tribunei a doua.

Fanii l-au injurat pe Mircea Sandu, in loc sa-l sustina

Dupa intonarea imnurilor, din piepturile suporterilor de la peluza unde ar fi trebuit sa fie fieful celor care sustin echipa, s-a auzit doar: „Mircea Sandu esti o mizerie!”. Si tot asa, pana la finalul confruntarii cu Andorra. Singurele momente in care presedintele FRF a fost „slabit” au fost cele in care fanii l-au luat in colimator pe celalalt lider din fotbalul romanesc, cu refrenul ”La puscarie, Mitica la puscarie!”.

author avatar
Sebastian Stan
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger