AcasăSPORTMircea Rednic taie ca chirurgul la CFR Cluj: L-a dat afara pe...

Mircea Rednic taie ca chirurgul la CFR Cluj: L-a dat afara pe „jupanul” Cadu!

Ricardo Cadu a primit vestea excluderii din lot de la un Mircea Rednic zambitor

Scandal cat casa la Cluj, intre antrenorul Mircea Rednic si portughezul Ricardo Cadu, cel mai vechi jucator din lotul „feroviarilor”. Convins ca lusitanul ii poarta sambetele, „Puriul” l-a executat din doua miscari, dandu-l afara din vestiar!

Ricardo Cadu a primit vestea excluderii din lot de la un Mircea Rednic zambitor
Mircea Rednic

„Pe aici, nu mai calci! Mars afara!”, sunt cuvintele pe care i le-ar fi adresat Mircea Rednic fotbalistului care joaca in Gruia din 2006. Cei doi au avut miercuri o discutie barbateasca, situatia fiind la un pas sa degenereze in momentul in care antrenorul roman i-a transmis portughezului ca el nu accepta „primadone” la echipele pe care le pregateste. Ca sa fie pe de-a-ntregul inteles, Rednic l-a anuntat ca nu mai are ce cauta la toate actiunile lotului mare, astfel ca, ieri, pus in fata faptului implinit, Ricardo Cadu n-a luat parte la sedinta de pregatire. „Cum sa primesc aceasta decizie? Normal, fara certuri, fara scandal. E optiunea antrenorului, el trebuie sa o explice, daca doreste. Mie nu trebuie sa-mi spuna nimic, antrenorul e liber sa-si faca echipa asa cum crede de cuviinta. Nu m-a deranjat decizia lui, sunt suparat doar pentru ca ratez un meci, nu voi putea fi pe teren. Atat! Randamentul meu a fost mai slab in doua dintre partidele acestui sezon, mai slab fata de ceea ce jucam in anii trecuti, dar, la Vaslui, intreaga echipa a jucat prost. Nu poti juca bine de unul singur”, a comentat deja fostul capitan al CFR-ului.

Parat patronului Paszkany

Baiat de caracter, Ricardo Cadu n-a ratat ocazia sa i-o plateasca lui Rednic. In timp ce colegii sai asudau la antrenament, portughezul dadea cu subsemnatul in fata patronului Arpad Paszkany, caruia i-a prezentat cat mai detaliat intreaga activitate a noului staff tehnic din momentul instalarii si pana la meciul cu FC Vaslui. Nu este pentru prima data cand Cadu ii cere patronului sa ia masuri impotriva unui tehnician, fundasul lusitan fiind responsabil si in trecut de demiterile lui Dusan Uhrin (inlocuit cu Toni Conceicao, conationalul lui Cadu), Alin Minteuan (schimbat cu Jorge Costa) sau Ioan Andone (pus pe liber dupa ce a calificat echipa in grupele Ligii Campionilor!).

L-a „executat” si pe Stancioiu

Ca o dovada ca nu face niciun fel de concesii, Mircea Rednic l-a dat afara de la echipa si pe conationalul sau Eduard Stancioiu, portar vinovat macar la doua dintre golurile vasluienilor. Ieri, fostul goalkeeper al Sportului Studentesc n-a fost primit la antrenament, situatia situatie in care s-a regasit si sarbul Damjan Djokovici.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
660 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger