AcasăSPORTMircea Rednic este noul antrenor al lui CFR Cluj

Mircea Rednic este noul antrenor al lui CFR Cluj

Dat afara de Standard Liege dupa ce a calificat gruparea belgiana in Europa League, Mircea Rednic si-a gasit rapid o noua echipa, si inca una cu pretentii serioase.

Rednic se intoarce, dupa mai putin de un an, in Liga I, tehnicianul roman urmand sa fie instalat in fruntea lui CFR Cluj.

Conform prosport.ro, Rednic a negociat timp de mai multe ore, luni, cu finantatorul Arpad Paszkany, iar ultimele detalii vor fi puse la punct marti, cand va fi parafata si intelegerea.

Cel mai probabil, Rednic va semna un contract pe un an, cu drept de prelungire, obiectivul sau urmand a fi castigarea campionatului.

Rednic va avea un buget consistent pentru achizitii, CFR urmand sa puncteze agresiv pe piata transferurilor, desi si-a adjudecat deja serviciile unor fotbalisti precum Yazalde, Javier Velayos sau Florin Costea.

CFR Cluj este a opta echipa din Romania antrenata de Rednic, dupa Rapid, FCM Bacau, Dinamo, FC Vaslui, Astra, Petrolul si Universitatea Craiova. Tehnicianul roman a mai pregatit patru echipe din strainatate, Al Nassr, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran si Standard Liege, ajungand la un total de 12 echipe pregatite in 13 ani de antrenorat.

Mircea Rednic era a doua varianta pentru oficialii CFR-ului, care l-ar fi dorit initial pe Ladislau Boloni, antrenor considerat mult mai costisitor.

author avatar
Cristi Ionita
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger