AcasăSPORTMircea Rednic desfiinteaza Comisia lui Viorel Duru: Niste cacaciosi!

Mircea Rednic desfiinteaza Comisia lui Viorel Duru: Niste cacaciosi!

Rednic este foc si para pe comisia condusa de Viorel Duru

Joaca finala Cupei Romaniei, iar in play-off este una dintre protagoniste. Cu toate astea, Dinamo nu poate visa la cupele europene deoarece Viorel Duru a ales sa aplice regulamentul la sange.

Rednic este foc si para pe comisia condusa de Viorel Duru

Scos din sarite de lipsa de intelegere a angajatilor FRF, antrenorul Mircea Rednic a rabufnit la finalul partidei Dinamo – Pandurii: „Noi intotdeauna astia suntem, niste cacaciosi! Noi avem in mana sa luam o decizie si o trimitem dincolo. Mai cheltuim si acolo bani. Asa vor anumite persoane, dar trebuie sa ne gandim si la sport. Asa s-a intamplat si cu Arena Nationala, nimeni nu isi asuma responsabilitatea. S-au pierdut sute de mii de euro, dar astia suntem noi romanii”. Tehnicianul lui Dinamo a tinut sa explice inca o data cum s-a ajuns in situatia ca echipa din Stefan cel Mare sa nu primeasca „liber” pentru cupele europene: „Trebuia sa analizam ce s-a intamplat cand a fost momentul sa iesim din insolventa si a aparut un proces din senin, pe care noi l-am castigat. E pacat pentru suporteri, pentru jucatori si pentru antrenor. Ne-am castigat dreptul de a juca acolo!”.

Viorel Duru

Procesul de licentiere a cluburilor s-a incheiat vineri, 15 aprilie, iar comisia prezidata de Viorel Duru a pus parafa „admis” pe opt dosare, unul singur fiind respins. Cel al clubului Dinamo!

Merg la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

Cum era de asteptat, clubul patronat de Ionut Negoita va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, de la Lausanne, pentru a contesta decizia Administratiei de Licentiere. „Speranta moare ultima”, sustine Rednic, care este de parere ca FC Dinamo indeplineste toate conditiile pentru a primi licenta europeana. Raspunsul de la TAS trebuie sa vina pana pe 31 mai, data limita la care UEFA primeste de la federatiile europene listele cu formatiile calificate in Liga Campionilor, respectiv Liga Europa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger