AcasăSPORTMircea Lucescu, speriat de o coalitie anti – Sahtior

Mircea Lucescu, speriat de o coalitie anti – Sahtior

Mircea Lucescu, antrenorul clubului Sahtior Donetk, este convins ca impotriva echipei sale s-a creat o intreaga coalitie, astfel incat sa piarda campionatul.

Desi a castigat din nou si se afla pe primul loc in campionatul ucrainean, Mircea Lucescu este profund nemultumit. Nu pe jucatorii sai, ci pe adversarii din fotbalul din Ucraina, care s-au unit cu scopul de a-l face sa piarda campionatul.

Acuzele sosesc in urma meciului castigat cu 2 – 1 in fata celor de la Dnepr, in care echipa lui Mircea Lucescu a primit doua penalty-uri, ambele insa ratate de jucatorii formatiei ucrainiene.

„Un lucru este sigur, am meritat aceasta victorie. Dar totul este impotriva mea. A iesit bine doar din cauza caracterului pe care jucatorii il au. Mi-aduc aminte ca mi s-a mai intamplat asa cu Dnepr, nu ne-au dat doua penalty-uri si asa am pierdut campionatul. Sunt convins ca foarte multa lume isi doreste sa pierdem”, a declarat Mircea Lucescu, citat de realitatea.net.

Totodata, Mircea Lucescu l-a atacat si pe antrenorul celor de la Dnepr, care a intrat pe teren pentru a protesta impotriva arbitrajului.

„Este neprofesionist, nu se face asa ceva!”.

Dupa 10 etape disputate Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, se afla pe primul loc prima liga din Ucraina cu 30 de puncte. Pe locul doi se afla rivalii de la Dinamo Kiev, cu 24 de puncte. Podiumul este completat de Dnepr, care are 21 de puncte.

author avatar
Ionut Zgimbau
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger