AcasăSPORTMircea Lucescu și-a dat cu părerea imediat după România-Ucraina: "Vreau să zic...

Mircea Lucescu și-a dat cu părerea imediat după România-Ucraina: „Vreau să zic un singur lucru”

Mircea Lucescu și-a dat cu părerea imediat după România-Ucraina: "Vreau să zic un singur lucru"Mircea Lucescu și-a dat cu părerea imediat după România-Ucraina: "Vreau să zic un singur lucru"

Băieții lui Edi Iordănescu au făcut show luni, 17 iunie, la Munchen, reușind să învingă naționala Ucrainei cu 3-0 în faza grupelor Euro 2024.

Legendarul antrenor român, Mircea Lucescu, care a scris istorie în Ucraina, a împărtășit părerile sale despre partida fabuloasă făcută de tricolori.

„Vreau să zic un singur lucru”

Abia am început. Vreau să spun un singur lucru. Trebuie să fie un motiv pentru a-și dori să joace și mai bine la următorul meci, va fi un joc greu cu Belgia. Au arătat că pot juca cu orice echipă. Atmosfera a fost senzațională. Noi am câștigat întrecerea dintre galerii.

Românii au fost mai motivați decât ucrainenii, ne-am dus peste ei și am meritat. Să trecem de Belgia în primul rând, apoi ne gândim la <optimi>.

Fiecare meci are istoria lui. Am văzut și azi, Lunin a greșit la gol, se poate întâmpla orice. Jucătorii noștri sunt la un nivel inferior față de ucraineni la echipele de club, deci au demonstrat că și-au depășit potențialul”, a declarat Il Luce.

author avatar
Mihail Ioan