AcasăSPORTMircea Lucescu: Sentintele in "Dosarul Transferurilor", exagerate

Mircea Lucescu: Sentintele in „Dosarul Transferurilor”, exagerate

Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, considera ca sentintele date in „Dosarul Transferurilor” sunt „exagerate” si ca nu fac deloc bine imaginii fotbalului romanesc.

„Aceasta decizie face rau imaginii tuturor romanilor care sunt in strainatate si activeaza in acest sport, prezinta o imagine total negativa fotbalului romanesc. S-a exagerat foarte mult, nu trebuia sa se ajunga aici. Pedepsele sunt prea mari”, a spus Mircea Lucescu, marti, la Digi Sport.

Antrenorul lui Sahtior considera ca in acest caz era suficienta o amenda sau ca cei opt sa fie pusi sa dea banii inapoi. „S-a obtinut mai mult pe jucatorii romani decat meritau ei. Nu pot sa spun ca sunt nevinovati, pentru ca nu stiu asta, eu spun ca este o exagerare! Daca erau vinovati, cred ca era de ajuns sa le dea o amenda”, crede „Il Luce”.

In „Dosarul Transferurilor”, opt oameni din fotbal au primit, luni, pedepse cu inchisoarea: Ioan Becali (8 ani cu executare), Cristi Borcea (7 ani cu executare) Victor Becali (7 ani cu executare), George Copos (5 ani cu executare), Mihai Stoica (4 ani cu executare), Gica Popescu (3 ani cu suspendare), Gigi Netoiu (3 ani cu suspendare) si Jean Padureanu (3 ani cu suspendare). Deciziile Curtii de Apel nu sunt definitive si pot fi atacate cu recurs la Inalta Curte.

author avatar
National
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger