AcasăSPORTMircea Lucescu se simte bine. Antrenorul ar putea fi externat saptamana viitoare

Mircea Lucescu se simte bine. Antrenorul ar putea fi externat saptamana viitoare

Vesti excelente pentru Mircea Lucescu. Antrenorul se simte bine, medicii luand decizia sa ii scoata ambele drene. Mai mult, daca rezultatele analizelor la care va fi supus luni sunt bune, tehnicianul lui Sahtior ar putea fi externat in cursul saptamanii viitoare, a precizat doctorul Bogdan Popescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar.

La mai bine de o saptamana de cand a fost implicat intr-un accident de circulatie pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala, Mircea Lucescu se reface cu bine. „Are o stare buna. Continua recuperarea. I-au fost scoase ambele tuburi de dren si nu mai are sange in cavitatea toracica”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, mediul Bogdan Popescu, potrivit Mediafax.

Potrivit doctorului, luni, Lucescu Sr. urmeaza sa fie supus unui nou set de analize. „Daca analizele vor fi bune, echipa pluridisciplinara ar putea lua in calcul externarea lui Mircea Lucescu in cursul saptamanii viitoare. Pentru fracturile costale, Mircea Lucescu poate sta si acasa. Nu trebuie sa stai in spital pana la solutionarea fracturilor costale”, a mai spus Bogdan Popescu.

Ahmetov, a doua vizita la Bucuresti. AFLA ce a declarat despre varianta ca Razvan Lucescu sa antreneze Sahtior!

Mircea Lucescu a fost vizitat, duminica, de patronul echipei Sahtior Donetk. Rinat Ahmetov s-a aflat pentru a doua oara la Bucuresti, in decurs de cateva zile. Pe 8 ianuarie, cu doar cateva ore inainte ca antrenorul echipei sale sa fie operat, Ahmetov l-a vizitat pe Lucescu la Spitalul Universitar.

Lucescu Sr. a fost implicat, pe 6 ianuarie, intr-un accident rutier. Tehnicianul a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar, unde, la doua zile de la internare, a fost suspus unei interventii chirurgicale de eliminare a lichidului acumulat in cavitatea toracica.

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger