AcasăSPORTMircea Lucescu, invins pe "Stamford Bridge" in minutul 90+4

Mircea Lucescu, invins pe „Stamford Bridge” in minutul 90+4

Moses marcheaza golul victoriei

Dupa 40 de meciuri oficiale consecutive fara infrangere, Sahtiorul lui Mircea Lucescu a cedat, miercuri seara, la Londra, in al patrulea minut de prelungire. In fata detinatoarei trofeului, formatia ucraineana prestase pana atunci un joc excelent.

Lucescu si Di Matteo, intr-un final electrizant

Tehnicianul roman cu cea mai buna reputatie in Europa a incercat sa produca o noua surpriza, tinand in sah detinatoare Ligii Campionilor, Chelsea Londra, echipa pe care Sahtior o executase in urma cu doua saptamani, la Donetk. „Daca lui Di Matteo ii place sa spuna ca a meritat victoria, e treaba lui.

Moses marcheaza golul victoriei

Eu spun ca am dominat tot meciul si am jucat mai bine. Pacat ca in ultimul minut, in timp ce noi cautam sa inscriem golul trei, am lasat spatii in aparare si am facut o mare greseala”, a spus Mircea Lucescu dupa finalul horror de pe „Stamford Bridge”.

Moses si Cahill sarbatoresc succesul lui Chelsea

Portarul Andrei Piatov a fost luat la tinta de antrenorul roman, Lucescu creditandu-l pe goalkeeperul lui Sahtior principalul responsabil pentru esec.

Portarul Piatov a gresit la toate golurile marcate de Chelsea

La ultima faza a meciului, Razvan Rat a acordat cornerul din care campioana Ucrainei a primit golul de 2-3. „N-am avut nicio vina. Jucatorul lor (n.r. Moses) si-a pierdut marcajul pe drum si a inscris. Este foarte frustrant, mai ales ca nu meritau sa castige”, a declarat fundasul roman. Sahtior Donetk nu mai pierduse intr-un meci oficial de aproape un an, de la partida din Liga Campionilor cu FC Porto, scor 0-2, din 23 noiembrie 2011. Dupa patru runde disputate in grupa E, ierarhia se prezinta astfel: 1. Sahtior 7 puncte; 2. Chelsea 7 puncte; 3. Juventus 6 puncte; 4. Nordsjaelland 1 punct.

author avatar
Sebastian Stan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger