AcasăSPORTMircea Lucescu, externat luni

Mircea Lucescu, externat luni

Mircea Lucescu

Antrenorul Mircea Lucescu va parasi, luni, din Spitalul Universitar. Medicii care l-au ingrijit dupa accidentul rutier in care a fost implicat au decis ca tehnicianul poate fi externat, pentru ca se simte bine.

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu va parasi luni unitatea medicala in care a fost internat pe 6 ianuarie. O echipa de specialisti l-a consultat pe antrenorul lui Sahtior, stabilind ca starea lui de sanatate este una buna si ca celebrul tehnician poate fi externat, potrivit managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Catalin Carstoiu, citat de Mediafax.

Medicii au declarat ca recuperarea in cazul lui Lucescu Sr. ar putea dura intre o luna si o luna si jumatate, dar ca tehnicianul in varsta de 66 de ani poate continua acasa tratamentul de refacere.

Ahmetov, a doua vizita la Bucuresti. AFLA ce a declarat despre varianta ca Razvan Lucescu sa antreneze Sahtior!

Mircea Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar dupa un accident rutier in care a fost implicat in urma cu 17 zile, in Capitala. Antrenorul lui Sahtior Donetk s-a ales cu mai multe coaste fracturate si a avut nevoie de o interventie pentru a-i fi eliminat un exces de lichid acumulat in cavitatea toracica. In perioada in care a fost internat, Lucescu Sr. a fost vizitat de doua ori de patronul echipei de fotbal pe care o antreneaza. Rinat Ahmetov a declarat ca, desi atat el, cat si jucatorii si-l doresc pe roman cat mai repede la carma echipei, vor tine cont de recomandarea medicilor care il ingrijesc pe Mircea Lucescu.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger