AcasăSPORTMircea Lucescu, externat din spital dupa accidentul cu tramvaiul

Mircea Lucescu, externat din spital dupa accidentul cu tramvaiul

Mircea Lucescu, vizitat la spital de Rinat Ahmetov

Tehnicianul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost externat, luni, de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde se afla internat din 6 ianuarie, in urma unui accident rutier.

Mircea Lucescu, vizitat la spital de Rinat Ahmetov

Conform medicilor, Mircea Lucescu urmeaza sa revina la un control vineri. Mircea Lucescu a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) in 6 ianuarie, cu fracturi ale coastelor, in urma unui accident rutier, fiind operat doua zile mai tarziu.

Patronul gruparii Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, l-a vizitat le Mircea Lucescu la SUUB de doua ori, in 8 si 15 ianuarie. Ahmetov a spus ca oricat de mult si-ar dori sa-l ia acasa imediat pe Lucescu, va tine cont de decizia medicilor. Mircea Lucescu a declarat, joi, pentru site-ul oficial al gruparii ucrainene, ca dupa ce se va recupera in urma accidentului auto in care a fost implicat la inceputul anului, va reveni la volanul unor masini.

Lucescu s-a aratat emotionat de faptul ca in Donetk au aparut panouri de publicitate stradala cu chipul sau si cu mesaje de incurajare. „Pe bune? Nu stiam. Sa fiu sincer, este emotionant. Va multumesc frumos”, a adaugat Lucescu.

author avatar
Ciprian Purice
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger