AcasăSPORTMircea Lucescu este convins ca fiul sau nu va mai profesa in...

Mircea Lucescu este convins ca fiul sau nu va mai profesa in veci in Liga 1

Platit cu 800.000 de euro ca sa-i invete pe qatarezi cum sta treaba cu fotbalul, Razvan Lucescu nici nu vrea sa auda de o intoarcere in tara nerecunoscatoare numita Romania.

Razvan Lucescu vrea sa faca performanta in Qatar

Fostul selectioner pregateste in prezent formatia El Jaish, ocupanta locului 3 in campionat. Oficialii clubului Armatei Qatareze il vor antrenor pe Razvan Lucescu si in sezonul viitor, cand obiectivul va fi castigarea titlului si o cat mai buna participare in Liga Campionilor Asiei.

„Razvan mai are un an contract la arabi, isi doreste sa mai faca un pas in fata. Nu se mai intoarce niciodata in Romania! Dinamo? In niciun caz! Important este ca Razvan si-a gasit linistea, ca echipa are succes. Este o experienta extraordinara sa conduci oameni de alte nationalitati. Dupa toata campania de linsaj mediatic la care a fost supus, nu vrea sa mai aiba niciun fel de contact cu Romania. In Qatar, Razvan apara imaginea Romaniei. In tara lui, l-ar lua toata lumea la injuraturi”, a explicat Mircea Lucescu. La primul sau sezon in Qatar, Lucescu jr. a castigat Cupa Stelelor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger