AcasăSPORTMircea Lucescu, ATACAT de un mare antrenor european

Mircea Lucescu, ATACAT de un mare antrenor european

Antrenorul roman Mircea Lucescu s-a vazut pus la punct pentru declaratiile facute pe seama transferului atacantului brazilian Willian de la Sahtior Donetk la Anji Mahacikala.
Cel care i-a transmis lui Mircea Lucescu sa-si pastreze parerile a fost olandezul Guus Hiddink, chiar tehnicianul clubului Anji. „Nu acordam atentie celor spuse de Lucescu si nu ne implicam in astfel de discutii. Anul trecut am aratat tuturor ca suntem capabili de rezultate mari si am creat o echipa puternica. Vrem sa acordam sanse tinerilor talentati, nu vrem sa cumparam jucatori trecuti de 30 de ani. Daca Willian ar fi ales Premier League, ar fi primit si acolo un salariu foarte mare, deci in cele din urma e vorba despre bani in ambele cazuri”, a precizat olandezul Guus Hiddink. Mircea Lucescu afirmase zilele trecute ca „Willian nu a inteles ca se pripeste, pentru mine, el este ca un fiu. Dar, mi s-a parut ca agentul sau l-a presat sa semneze cu Anji, poate pentru ca sa castige mai multi bani! Oricum, cariera lui nu va mai fi la fel!”.
Trecerea lui Willian de la Sahtior la Anji reprezinta cel mai important transfer din Europa de Est in aceasta iarna: tranzactia s-a realizat pentru 35 de milioane de euro, fix clauza de reziliere a fotbalistului sud-american!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger