AcasăSPORTMircea Lucescu: "Doar Barcelona ne poate sta in cale"

Mircea Lucescu: „Doar Barcelona ne poate sta in cale”

Lucescu se gandeste la o posibila finala de UEFA Champions League

Extaziat de modul in care elevii sai de la Sahtior Donetk au inceput sezonul, 6-0 cu Arsenal Kiev, Mircea Lucescu anunta hegemonia „minerilor” pe plan intern si internationala.

Lucescu se gandeste la o posibila finala de UEFA Champions League

Dupa ce acum o saptamana a castigat fara probleme Supercupa Ucrainei, 2-0 cu Metalurg Donetk, Sahtior a inceput en-fanfare campionatul, trupa lui Mircea Lucescu facand instructie cu Arsenal Kiev.

Seleznyov (la minge) este unul dintre oamenii de gol ai lui Sahtior

Disputa i-a provocat o imensa bucurie antrenorului Mircea Lucescu, cel care a precizat ca „De la an la an parcursul nostru in campionatul Ucrainei devine tot mai usor”. Il Luce si-a felicitat astfel jucatorii, facand aluzie si la faptul ca Dinamo Kiev, marea rivala, s-a chinuit teribil in etapa de debut, 1-0 cu Metalurg Donetk, dupa un gol marcat in prelungiri. Mai mult, Lucescu spune ca „am construit la Donetk o masina de castigat trofee” si anunta ca Sahtior si-a depus candidatura la castigarea UEFA Champions League in acest an. „Putine echipe din Europa practica un fotbal la fel de spectaculos precum al nostru. Ba chiar as zice ca in Champions League doar Barcelona ne poate sta in cale” a afirmat tehnicianul de 67 de ani. Lucescu nu l-a folosit pe Razvan Rat in meciul cu Arsenal Kiev, dar George Florescu a fost integralist la oaspeti, iar Ionut Mazilu a intrat in minutul 56.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger