AcasăSPORTMircea Lucescu, director tehnic, Razvan, selectioner!

Mircea Lucescu, director tehnic, Razvan, selectioner!

Cu „Il Luce” supervizor, Romania lui Razvan Lucescu ar putea redeveni o forta in fotbalul european

Familia Lucescu la echipa nationala, un vis pentru multi microbisti, o incercare pentru actuala conducere a FRF, crede Ilie Dumitrescu.

Cu „Il Luce” supervizor, Romania lui Razvan Lucescu ar putea redeveni o forta in fotbalul european

Legenda a Stelei si poate unul dintre cei mai importanti atacanti ai anilor ’90 pe care i-a avut fotbalul romanesc, Ilie stie ca „nationala” are nevoie de un nou inceput. Anghel Iordanescu nu pare dispus sa mai continue dupa turneul final din Franta, iar lipsa de autoritate (vezi situatia jenanta in care l-a pus Steaua prin refuzul de a-si lasa jucatorii in cantonamentul din Antalya) il face vulnerabil in fata intereselor anumitor grupuri din Liga 1.
Tocmai la acest aspect face referire si Ilie Dumitrescu atunci cand afirma ca Romania are nevoie de Mircea Lucescu. „Il Luce” a dat de inteles ca in vara se va desparti de Sahtior, iar FRF trebuie sa profite si sa-i propuna un plan pe cinci, sase ani, care sa-l includa si pe Razvan Lucescu. „Daca va fi director tehnic al echipei nationale, inseamna ca Mircea Lucescu nu va trebui sa stea in Romania, ci va putea sa o antreneze pe Sahtior in continuare. Razvan ar fi aici, cu o echipa puternica, cu experienta din toate punctele de vedere. Cred eu ca trebuie sa ne gandim la un proiect pe 5-6 ani, pentru ca nu ii vad pe domnul Lucescu si pe Razvan venind doar pentru o campanie (n.n. – CM 2018). Pentru FRF, ar fi o lovitura de imagine fantastica daca l-ar aduce director tehnic pe Mircea Lucescu si selectioner pe Razvan Lucescu. Vad capacitatea ca cei doi sa construiasca ceva. Am o mare incredere in Mircea Lucescu pentru tot ceea ce a realizat la Sahtior si in fotbalul romanesc, pentru cum ne-a reprezentat in lume”, s-a exprimat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Burleanu, refuzat in 2014

Dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad, presedintele FRF a incercat imposibilul si anume aducerea lui Mircea Lucescu la echipa nationala. Chiar daca a fost prima varianta a lui Razvan Burleanu, care s-a deplasat personal in Ucraina pentru a discuta cu tehnicianul Sahtiorului, „Il Luce” a refuzat, constient ca nu-l poate lasa balta pe Rinat Ahmetov intr-un moment atat de greu pentru miliardarul din Donetk.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger