AcasăSPORTMircea Lucescu, despre o posibila intoarcere a lui Razvan: "Nu mai vrea...

Mircea Lucescu, despre o posibila intoarcere a lui Razvan: „Nu mai vrea sa aiba contacte cu Romania!”

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, a anuntat ca fiul sau, Razvan Lucescu, nu mai vrea sa se intoarca in fotbalul romanesc.

Lucescu senior pune decizia juniorului pe seama „linsajului mediatic la care a fost supus cel putin in perioada in care a condus echipa nationala”.

De asemenea, Mircea Lucescu a precizat, la Digi Sport, ca „Razvan are de onorat un contract la arabi. Si-a gasit linistea, are succes si nu mai vrea sa aiba contacte cu Romania!”.

Platit cu 800.000 de dolari pe sezon la conducerea clubului El Jaish, Razvan Lucescu este in carti pentru a prinde un loc pe podium, in campionatul din Qatar, dar si un loc in optimile de finala ale Ligii Campionilor Asiei.

In alta ordine de idei, Mircea Lucescu a vorbit si despre relatiile pe care le are cu anumite cluburi din Romania sustinand ca „eu nu particip in niciun fel la activitatea echipelor din Liga I! Unii au interes si baga in fata numele meu, dar nu este adevarat ca i-as sfatui cu ceva pe cei de la Dinamo, de la Rapid sau de la Steaua”.

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger