AcasăSPORTMircea Lucescu, dat de gol: "In vara semneaza cu Galatasaray"

Mircea Lucescu, dat de gol: „In vara semneaza cu Galatasaray”

Sahtior Donetk, echipa antrenorului roman Mircea Lucescu, este pe punctul de a castiga un nou titlu de campioana a Ucrainei, dupa ce Dnepr, marea rivala din actualul sezon, a pierdut, cu 1-2, deplasarea de la Metalist Harkov.

Ar putea fi ultimul trofeu cucerit de Mircea Lucescu la carma lui Sahtior, tehnicianul roman fiind dat ca sigur, din vara, la Galatasaray Istanbul. Desi antrenorul inca nu a confirmat negocierile cu gruparea turca, Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, este sigur ca Lucescu va face pasul cel mare in vara.

„O sa vedeti ca Galatasaray o sa-l ia pe Mircea Lucescu. Il vrea si o sa-l ia din vara. E o mutare foarte buna pentru Lucescu. Are 10 ani de cand e la Donetk si e momentul sa schimbe echipa” a declarat Mircea Sandu, conform digisport.ro.

Fostul presedinte al FRF sustine ca Mircea Lucescu mai poate antrena cel putin inca patru ani la nivel inalt si chiar ar putea da lovitura cu Galatasaray, in UEFA Champions League, daca baskanii ii pun la dispozitie toate cele solicitate.

Ar fi a doua oara cand Mircea Lucescu ajunge pe banca lui Galatasaray. Tehnicianul roman a mai pregatit gruparea turca in perioada 2000-2002, reusind sa castige titlul si Supercupa Europei.

Galata spera sa scape cat mai repede de actualul antrenor, Roberto Mancini, pentru a obtine semnatura lui Mircea Lucescu. Tehnicianul italian este extrem de costisitor pentru gruparea turca si nici nu a dat randamentul scontat, Galata pierzand lupta pentru titlu in Turcia si fiind eliminata mult prea devreme din UEFA Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger