AcasăSPORTMircea Lucescu: "Dan Petrescu va antrena Chelsea!"

Mircea Lucescu: „Dan Petrescu va antrena Chelsea!”

Dan Petrescu este vazut de "Il Luce" drept liderul noului val

Tehnicianul formatiei Sahtior Donetk este convins ca fostul international roman isi va indeplini visul, acela de a pregati echipa sa de suflet, Chelsea Londra.
Intr-un interviu acordat presei din Ucraina, Mircea Lucescu a vorbit despre „urmasii” sai din fotbalul romanesc. Antrenor la Dinamo Moscova, Dan Petrescu este vazut de „Il Luce” drept liderul noului val: „El si Laurentiu Reghecampf, de la Steaua, au facut progrese remarcabile. Acesti baieti trebuie sustinuti si incurajati, pentru ca au facut lucruri extraordinare, care se vad. Fara falsa modestie, mi-as dori ca Petrescu si Reghecampf sa imi calce pe urme. Nu mi-a fost usor sa adun 20 de trofee, cu atat mai mult cu cat am avut de parcurs cateva sezoane si in Serie B.

Ei trebuie sa retina ca si-au ales o meserie epuizanta. Secretul succesului este urmatorul – performanta la nivel european! Atat! Dupa ce ai reusit o victorie pe plan intern, este foarte important sa conectezi pe toata lumea la succesele echipei tale. Sunt sigur ca Dan Petrescu va reusi sa isi indeplineasca visul vietii, acela de a o antrena pe Chelsea. Pentru asta, insa, are nevoie de recunoastere internationala. Sa nu uite ca Abramovic a luat la Chelsea numai antrenori care au reusit ceva extraordinar”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger