AcasăSPORTMircea Lucescu, criza de nervi dupa o noua infrangere: "Sa se termine...

Mircea Lucescu, criza de nervi dupa o noua infrangere: „Sa se termine cu circul asta”

Sahtior Donetk, echipa antrenata de romanul Mircea Lucescu, este in pericol sa piarda locul 1 in campionatul Ucrainei, dupa infrangerea suferita sambata, 0-1 cu Vorskla Poltava.

Sahtior a dominat clar meciul jucat in deplasare, dar elevii lui Mircea Lucescu au ratat cateva ocazii uriase, iar Jahovic a marcat, in minutul 83, golul victoriei pentru Vorskla.

In urma acestui rezultat, Sahtior ramane la 47 de puncte si ar putea fi depasita in clasament de Dnepr, care are 43 de puncte si doua meciuri mai putin disputate.

La finalul partidei de la Poltava, Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior, a facut o criza de nervi: „vreau sa scot in evidenta circul asta al echipelor mici care joaca impotriva noastra si au un rezultat favorabil. Echipele astea incearca prin toate mijloacele sa intrerupa jocul. Este inadmisibil. Asa ceva nu se poate intampla pe plan international. Esecul poate fi decisiv in lupta pentru titlu. Sa se termine cu circul asta”.

Tehnicianul roman si-a acuzat si elevii ca nu au avut agresivitate la finalizare si le-a transmis ca ar trebui sa invete o lectie importanta de pe urma acestui esec.

author avatar
Cristi Ionita
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger