AcasăSPORTMircea Lucescu: brazilienii imi datoreaza o prima

Mircea Lucescu: brazilienii imi datoreaza o prima

Selectionerul nationalei Turciei, romanul Mircea Lucescu, a declarat  usor in  gluma, ca ar merita o prima din partea Confederatiei Braziliene de Fotbal pentru numarul mare de jucatori pe care i-a pregatit si care fac parte din lotul Braziliei pentru Cupa Mondiala din Rusia.

Reputatul tehnician roman a pregatit la Sahtior o multime de jucatori care acum fac parte din Selecao pentru Cupa Mondiala din Rusia

„Brazilienii imi datoreaza o prima. Am antrenat opt sau noua jucatori care au fost convocati la nationala Braziliei pentru Cupa Mondiala. Iubesc aceasta echipa si simt ca fac parte din ea. Sper ca va juca un fotbal de calitate la Cupa Mondiala”, a declarat Lucescu, inaintea meciului amical cu Rusia, gazda Cupei Mondiale (14 iunie – 15 iulie). Lucescu a antrenat echipa ucraineana Sahtior Donetk in perioada 2004-2016, avand sub comanda sa jucatori ca Fernandinho, Douglas Costa, Willian, Taison si Fred, care sunt inclusi in lotul Braziliei pentru CM 2018. La nationala Braziliei au mai fost convocati si alti fotbalisti care au jucat la Sahtior, printre care  Bernard, Ismaily, Luiz Adriano etc.
Brazilia face parte la CM 2018 din Grupa E, alaturi de Elvetia, Costa Rica si Serbia. Turcia a ratat calificarea la turneul final.

author avatar
Bogdan Borcea
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger