AcasăSPORTMircea Lucescu are interzis la Donetk

Mircea Lucescu are interzis la Donetk

Mircea Lucescu o are alaturi pe sotia sa, Neli

Antrenorul campioanei Ucrainei a fost in weekend la Spitalul Universitar Bucuresti pentru primul control de dupa externare, iar doctorii i-au interzis deocamdata sa zboare spre Ucraina.

Mircea Lucescu o are alaturi pe sotia sa, Neli

Cel mai titrat tehnician roman se alfa intr-un concediu prelungit din cauza accidentului de masina suferit pe 6 ianuarie. Mircea Lucescu a fost la control dupa externarea din 23 ianuarie, iar medicii i-au explicat ca totul decurge conform programului, insa nu va putea zbura spre Donetk. Doctorii sustin ca recuperarea lui „Il Luce” va mai dura 2-3 saptamani si, pentru ca totul sa fie bine, acesta va trebui sa ramana in Romania pana atunci. Totusi,  Lucescu a insistat sa ajunga mai repede in Ucraina, programandu-si un nou consult, la finalul saptamanii, antrenorul asteaptand ca doctorii sa-si schimbe punctul de vedere. In cazul in care acestia isi vor da acceptul, medicii s-au asigurat ca transportul va fi facut cu un avion special. Aeronava nu va trebui sa zboare la altitudini de peste 10.000 de metri, pentru ca presiunea sa nu-i afecteze refacerea celor 10 coaste fisurate. Miliardarul Rinat Ahmetov l-a asigurat ca va trimite avionul personal in care se va afla o echipa de medici ce-l vor veghea pe tot parcursul drumului.

Alta belea: i-au suspendat portarul pentru dopaj

Alexander Rybka, portarul formatiei Sahtior Donetk, a fost suspendat doi ani de UEFA dupa ce a fost depistat pozitiv cu un diuretic. Aceasta sanctiune il va priva pe goalkeeper de participarea la  Euro 2012, competitie organizata de Ucraina si Polonia in perioda 8 iunie – 1 iulie. Rybka, in varsta de 24 de ani, joaca la Sahtior din iulie. El a disputat 20 de meciuri pentru campioana Ucrainei si a jucat in doua partide internationale, cu Germania si Austria.

author avatar
Sebastian Stan
1.883 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger